Souvenir de Tulcea

Vă anunțăm cu bucurie că sâmbătă – 27 mai și duminică – 28 mai a.c, un onor comitet format din Centrul #EUdivers (Asociația Centrul European pentru Diversitate), Institutul pentru Cercetări Eco-Muzeale #ICEMTulcea, Liceul de Arte „George Georgescu” Tulcea și Fundația Județeană pentru Tineret Tulcea invită stimații tulceni de toate vârstele să participe la #SouvenirdeTulcea ediția a II-a.
În ambele zile, de la orele 10.00 trecute fix până la orele 11.30, se vor petrece la Casa Avramide de pe str. Progresului ateliere de creativitate pentru copii. Accesul este gratuit, numărul de locuri disponibile per atelier – 25, înscrierile se fac până vineri, 26 mai, ora 12.00, la adresa de e-mail centruleudiverstulcea@gmail.com.
În ambele zile, dar pe înserat, pe la 5 ceasuri, vă invităm la câte un five o’clock cultural. Sâmbătă vă oferim un tur ghidat/ povestit al caselor de pe str. Progresului (punctul de întâlnire este în fața Casei Avramide), urmat de spectacolul în aer liber (de nu va ploua) „Serată la Avramide”, ce va include mare cadril executat de #GashkaEUdivers, teatru stradal și un recital de zile mari al Corului #MUSSICA al Liceului de Arte, coordonat de profesor preot Cristian Gorun. În caz de ploaie, spectacolul se desfășoară în sala de la parterul Casei.
Duminică, tot la orele 17.00, vă așteptăm la Casa Avramide, la spectacolul „Retro Tulcea”, care va include recitaluri vocale și instrumentale ale unor talentați reprezentanți ai Liceului de Arte: Diana Amelian, Jonathan Constantin, Ruxandra Croitoriu, Gabriel Dăuceanu, Matei Ene, Sergiu Luca, Tiberiu Moscu, Mia Pericleanu, Bianca Savin, Mirela Stavre, Amalia Ungureanu, Sebastian Vidineev, Cezar Zaharencu, prof. Gabriel Pinter.
P. S. Acuarela din centrul afișului este realizată de Loredana Andrici.
Accesul la spectacole se face în limita locurilor disponibile, vă așteptăm cu drag!
Acțiunea este realizată în cadrul proiectului „Tulcea, esența diversității”, care beneficiază de sprijinul financiar al Consiliului Județean Tulcea. (EUDivers)


Update 28 mai 2023:

 
Previous Article
Next Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *