Simpozionul Internațional „Deltas & Wetlands”

Cu ocazia Simpozionului Internațional „Deltas & Wetlands”, a XXX-a ediție, iunie 2023, Orchestra Liceului de Arte „George Georgescu”, coordonată cu profesionalism de către dna profesor Lupu Maria, a încântat publicul internațional prezent în sală cu un Recital EXCEPȚIONAL!
Elevii Diana Amelian, Daniel Paladini, Amalia Ungureanu, Cezar Zaharencu și Teodora Fronescu au înnobilat evenimentul cu programul deosebit: M. Chiriac – Serenada vioară – Amelian Diana, pian Zaharencu Cezar, A. Dvorak – Dans slav – vioară Amelian Diana, pian Fronescu Teodora, Shostakovici – Vals, vioară Amelian Diana, Ungureanu Amalia – pian Zaharencu Cezar.
Mulțumim pentru invitație dnului Marian Tudor, directorul INCDDD Tulcea!


Tineri artiști de excepție, îndrumarea de excepție, managementul de excepție!
Mulțumesc, în numele cercetătorilor și inginerilor de dezvoltare tehnologică de la INCDDD TULCEA, precum și a participanților din România și de pretutindeni la Simpozionul International Delte și Zone Umede, ediția 30, pentru reprezentație! Prezenți în sală, reprezentanții Ambasadei RP Chineze și ai Regatului Unit al Marii Britanii au fost impresionați, alături de noi! Descoperind că tinerii artiști se vor afla în UK curând, șeful misiunii economice la București din cadrul Ambasadei UK, dl Chris Frean, și-a exprimat suportul pentru acțiunea umanitară în UK a tinerilor artiști, care fac acest turneu pentru susținerea copiilor cu nevoi speciale de la școala nr 14 TULCEA. Ce interacțiune minunată, ce recunoaștere a tinerelor valori tulcene!
Mulțumesc, doamna director Pahom-Grigore Claudia, mulțumesc dnei profesor Lupu Maria, îndrumătorul de astăzi – care a fost și profesorul meu de vioară în perioada 1980-1986, iar în mod deosebit mulțumesc doamnei Inspector Școlar General prof. Viorica Pavel pentru susținerea acordată și de această dată pentru succesul manifestării noastre științifice anuale!
Vă mulțumesc și în nume personal, stimate doamne, pentru determinarea de a menține orașul nostru la un înalt nivel cultural!
Cu deosebită considerație,

Marian Tudor, directorul general al INCDDD Tulcea

 
Previous Article
Next Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *