„Școala din curtea școlii!”

🎵🎻🎸 „Școala din curtea școlii!” 🎸🎻
…va fi un proiect minunat! Oricine va putea vedea și auzi ce se întâmplă la orele de muzică, arte plastice, teatru și arhitectură.
🎻🎸🎨Pentru că nu avem pereți transparenți, vom ieși în curte!
💞 V-am făcut curioși? Mici și mari, stați pe aproape!…corpul B își deschide porțile!
(Inspector Școlar pt Arte, Monica Buhai )
🎨 Aşezaţi în faţa şevaletelor par a uita lumea! Printre genele strânse ei privesc o altă lume, cea filtrată de fantezia proprie vârstei. O lume de imagini, forme, simboluri, nuanţe, lumini şi umbre.
🌸 Idealul unei școlii este cel puțin la fel de important ca și curricula și modul de predare a acesteia pentru creșterea atașamentului elevilor și al profesorilor pentru scoală. Mediul imprimă un anumit tip de comportament celor care îl ocupă. Cu cât mediul de învățare este mai rigid / formal cu atât comportamentul copiilor va fi mai răzvrătit.
🥰 Și totuși…de ce să urmezi un Liceu de Arte? 💞Vei ajunge un mare artist? Posibil!!!
💞 Vei avea expoziții în străinătate, în muzee importante, vei juca sau cânta pe mari scene? 💞La fel, e posibil! Există multe posibilități. Și, pe lângă toate, mai este una: chiar dacă după liceu optezi spre o cu totul altă carieră… vei fi un tânăr FRUMOS din toate punctele de vedere!🥰


30 mai 2023

📢EDIȚIA a II-a 🎵🎻🎸 „Școala din curtea școlii!” 🎸🎻????? Poftiți vă rog!!!!!!!!!!💞
…astăzi, EDIȚIA a II-a. Doar ascultați!💞🌷🌸
💞 Cuvintele sunt în plus!!! Dnei Inspector Monica Buhai mii de mulțumiri pentru sfaturi și idei!… și doresc să menționez că echipa este mult mai mare decât vă imaginați!! Dnei arhitect Andreea Matache mulțumiri aducem pentru-ca Liceul de Arte George Georgescu, pian, vioara, etc. capătă un plus de valoare în peisajul tulcean și datorită contribuției personale- primele ore de arhitectură s-au desfășurat în „Școala din curtea școlii” și au fost un exemplu…….
🎻🎸🎨Pentru că nu avem pereți transparenți, am ieșit și azi afară!!
(Inspector Școlar pt Arte, Monica Buhai)
🌸🌷🌸🌷🌷Și în încheiere despre PETRUȚA Ecaterina Petruta Buta este vorba și despre elevele ei! … Un profesor dedicat și cu înaltă pregătire ce astăzi a demonstrat CALITATEA ȘI PRESTAȚIA DE EXCEPȚIE pentru un LICEU DE ARTE ” Liceul De Artă Georgescu !!!!!!!
🌷🌷🌷🌷Mă înclin în fața acestor eleve Bianca Savin. si Elena Stavre …. Ne va fi DOOOOR DE VOI !🌸💞🌷🌸🌸

 
Previous Article
Next Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *