Proiect Erasmus +

Salutare tuturor!

Sunt Loredana Andrici, elevă la Liceul de Arte „George Georgescu” din Tulcea, și sunt încântată să împărtășesc cu voi experiența mea recentă. În perioada 13-19 martie, am avut privilegiul de a participa împreună cu colegii mei de la voluntariatul FJT (Fundația Județeană de Tineret), în cadrul proiectului Erasmus+ desfășurat în Madeira, în localitatea Câmara de Lobos, sub numele de „Name my project”.

A fost o experiență minunată, în care am colaborat cu echipe din România, Italia, Spania, Croația și Madeira. Fiecare echipă a organizat un workshop pe diverse teme și a prezentat particularitățile țării și culturii sale. Împreună cu un coleg, am coordonat un workshop despre artă și democrație, în care am învățat participanții să picteze pe față, am discutat despre semnificația artei și a drepturilor omului, ajungând la concluzia că suntem mai buni și puternici împreună.

Din această experiență, am învățat să reciclez cu responsabilitate, să fiu prezentă în fiecare moment, să ascult cu adevărat oamenii, să lucrez eficient în echipă și să „take my time” atunci când simt nevoia.

Am avut privilegiul să descoperim locuri noi și să trăim experiențe unice, iar întâlnirile cu oamenii din diverse colțuri ale lumii ne-au marcat profund. Am câștigat încredere în mine, am căpătat curaj și am realizat că viața mea este dedicată artei.

Cu drag,
Loredana 
Articolul anterior
Următorul articol