Premii – Arhitectură

Astăzi am avut plăcerea de a participa la un dublu eveniment ce a avut loc la Biblioteca Județeană Panait Cerna Tulcea.
– Acordarea Premiului Publicului Tulcean, a Premiului Arhitectului Șef al Municipiului Tulcea și a Premiului Arhitectului Șef al Județului Tulcea unor lucrări prezentate în cadrul Bienalei de Arhitectură ba_da_22_23, proiect cultural al Filialei Dobrogea a Ordinului Arhitecților din România finanțat din Timbrul de Arhitectură.

– Premierea desenelor realizate de către elevii Liceului de Arte „George Georgescu” Tulcea cu tema Gara Tulcea, concurs organizat de Inițiativa Better Tulcea din cadrul Filialei Dobrogea a Ordinului Arhitecților din România ce se constituie în primul dintre evenimentele ce se vor desfășura în cadrul Parteneriatului IRINA ROSETTI – arhitecții pentru bibliotecă și biblioteca pentru arhitecți, parteneriat ce se află în derulare între Filiala Dobrogea a Ordinului Arhitecților din România și Biblioteca Județeană Panait Cerna Tulcea.

M-am bucurat să vad foarte multe persoane de diverse vârste, entuziasmate si interesate de arhitectură, construcții trainice, proiecte iconice, arta frumosului și nu în ultimul rând de dezvoltare urbanistică responsabilă.
Sper ca aceste evenimente să continue și să fie o punte de legătura intre ”util”, ”frumos” și ”responsabil” în ceea ce privește dezvoltarea armonioasă atât a Municipiului cât și a județului Tulcea. (Cristian Porneală, consilier local)
(https://www.facebook.com/cristi.porneala) 
Articolul anterior
Următorul articol