„Mi-am lăsat inima aici”

Carmen Johannis, aflată în vizită în Delta Dunării, s-a alăturat  unui grup  de elevi de la  Liceul  de Arte „George Georgescu” şi a pictat pe o masă din lemn. Cuplul prezidențial  a admirat lucrările liceenilor, apoi  prima doamnă a desenat o inimă pe o masă din lemn din Satul pescăresc de la marginea orașului Tulcea.

„Mi-am lăsat inima aici”, a spus la final Carmen Johannis.

Klaus şi Carmen Johannis, împreună cu ministrul Mediului, Mircea Fechet, au vizitat, începând cu ora 13,00, complexul Somova-Parcheş, iar apoi s-au întâlnit cu autoritățile tulcene pentru a discuta problemele cu care se confruntă, dar şi cu elevi ai Liceului de arte „George Georgescu”, care, în ultimul an, au redecorat Satul pescăresc de la marginea orașului Tulcea.

„Am admirat mesele în cherhanaua unde am avut întâlnirea cu autoritățile şi am vrut neapărat să văd cine le-a pictat. Mi se pare un lucru extraordinar ca elementele care definesc locul să fie preluate de copii de la Liceul de arte şi să fie folosite în acest fel”, a declarat presei președintele Klaus Johannis.

Cuplul prezidențial a primit din partea directoarei Liceului de arte „George Georgescu”, Claudia Grigore, şi a elevelor un tablou cu o casă tradițională din Deltă.

(Articol preluat de pe site-ul Cotidianul.ro: https://www.cotidianul.ro/unde-si-a-lasat-inima-carmen-iohannis/)
Alte informații: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/carmen-iohannis-a-desenat-o-inima-pe-o-masa-din-satul-pescaresc-din-tulcea-mi-am-lasat-inima-aici-2489411 
Previous Article
Next Article