Master Class pentru pian

An de an, în această perioadă, la Liceul de Arte „George Georgescu” se desfășoară cursuri de Master Class pentru pian, susținute de dna prof dr. Monica Noveanu. S-au înscris elevi de la primar/gimnaziu și liceu, cu un repertoriu internațional şi românesc bogat, de la preclasici până la contemporani.
Pe lângă acești cursanți activi, au participat elevi şi profesori audienți. La aceste cursuri, elevii au dovedit dragoste de muzică şi determinare în urmărirea scopurilor propuse, profesorii lor acționând în ideea de a-şi duce elevii cu un pas mai departe pe drumul creării unei cariere muzicale.
Responsabilul acestui proiect, doamna profesor Roxana Sava, care s-a implicat activ în toate etapele, constată cu satisfacție amploarea acțiunilor în care au fost angrenați elevii noștri şi profesori pentru îmbunătățirea continuă a competențelor şi a nivelului de cunoştinţe în vederea creşterii nivelului de competitivitate. Punând la dispoziţia celor interesaţi o varietate provocatoare de teme de interes, cursurile Masterclass utilizează metode moderne de formare interactivă de certă valoare respectând principiul conform căruia calitatea formării şi relevanţa acesteia în dezvoltarea învățământului vocațional.
În numele echipei aduc mulțumiri dnei prof. dr. Monica Noveanu și-i dorim sănătate, putere și să fie mereu alături de noi!
Însă fără sprijinul Asociației de părinți „George Georgescu” și fără susținerea domnului Hristu Caraman – Manager Hotel Delta Tulcea, susținător al performanței artistice… nu am fi reușit!
Vă mulțumim! 
Articolul anterior
Următorul articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *