Gala Excelenței

Cu prilejul Zilei Internaționale a Educației, marcată an de an pe 5 octombrie, elevii LICEULUI DE ARTE „GEORGE GEORGESCU” adaugă emoție și frumusețe primei ediții a „GALEI EXCELENȚEI” – prin SUNET ȘI CULOARE.

FELICITÄRI dnei Inspector general prof. Viorica Pavel pentru organizarea acestei prime ediții a Galei EXCELENȚEI !

Mulțumim d-nei Inspector Școlar prof. dr. Monica Buhai pentru susținerea ARTEI și a noastră. La mulți ani !

În foaierul Teatrului „Jean Bart” expoziția elevilor, azi studenți, reunește manifestări artistice variate și abordări ale mai multor medii în lucrări de grafică, pictură, fashion design și artă murală. Polivalența modalităților de expresie și a tehnicilor întrebuințate dinamizează formatul expoziției și articulează un discurs plastic omogen, potențându-se reciproc.

Felicitări expozanților, azi STUDENȚI, și profesorilor coordonatori – Veronica Oancea, Doru Luchian Emanoil și Claudia Pahom- Grigore!

Imaginea vizuală s-a combinat cu imaginea muzicală, magia continuând pe scenă printr-un recital susținut de Chiriță Ana, Gheba Maria, Cărare Ayana și profesorii coordonatori Chiriță Lăcrămioara și Chiriță Ștefan. Un moment impresionant – dovadă și aplauzele necontenite ale publicului – BRAVO, BRAVO, BRAVO !

Carismaticul prezentator al „Galei EXCELENȚEI” încrezător, și câștigător la Olimpiada de Arta Actorului, aprilie Timișoara 2022, Bordeanu Bertin, clasa a XII-a, prof. coordonator Naum Cristian, a fost invitat să primească diploma de excelență cu toată aprecierea și mulțumirea pentru rezultatul excepțional obținut. Felicitări!


 
Previous Article
Next Article