Expoziția absolvenților, promoția 2023

Expoziţia absolvenților Promoției 2023 este o manifestare de tradiție considerată unul dintre cele mai importante evenimente ale Liceului de Arte „George Georgescu”, în care se face dovada talentului artistic a celor 24 tineri absolvenţi, specializarea arte plastice respectiv arhitectură.
Manifestarea pune în lumină latura creativă a elevilor şi ale lor creații care sintetizează educația și experiența profesională dobândită în cei 4 ani de studii. Optimism, emoție și profesionalism sunt cuvintele la care mă gândesc atunci când privesc lucrările absolvenților noștri. Fiecare temă a fost tratată cu seriozitate, fiecare tușă trasată cu pasiune! Toate proiectele transmit mesaje pozitive indiferent de stilul în care au fost realizate.
Mă bucur că elevii Liceului de Arte „George Georgescu” au parte de un aşa eveniment fericit plin de satisfacţii. Au muncit foarte mult iar rezultatele demonstrează acest lucru. Le urez mult succes în viaţă, multă putere de muncă, sănătate, curaj şi răbdare. Pentru mulţi dintre ei a început o altă etapă a vieţii, a vieţii artistice. Ceilalți, dacă aleg alt drum, să nu uite niciodată că lumea are nevoie de Artă, Arta face o casă mai umană, Arta vindecă, Arta face parte din noi!
Felicitări profesorilor coordonatori pentru efortul depus în pregătirea elevilor și pentru că, printr-o dăruire exemplară, au promovat valoarea și au cultivat calitatea în liceul nostru.
Director,
Claudia PAHOM-GRIGORE 
Previous Article
Next Article