„Dayanışma”. Solidaritate – spectacol umanitar pentru victimele cutremurelor din Turcia

În contextul crizei umanitare majore cu care se confruntă Republica Turcia, în urma valului de seisme din luna februarie, Asociația Centrul European pentru Diversitate,  Uniunea Democrată Turcă din România – sucursala Tulcea, Uniunea Democrată a Tătarilor Turco-Musulmani din România- organizația locală Tulcea, Liceul de Arte „George Georgescu” şi Biblioteca Județeană „Panait Cerna”,  au organizat vineri,  10 martie 2023, începând cu ora  16.30, spectacolul umanitar  „Dayanışma. Solidaritate”.
În spiritul bunei înțelegeri şi unității în diversitate care caracterizează Tulcea, programul include momente lirice şi coregrafice în interpretarea Ansamblului de dansuri turce TUNA (UDTR Tulcea), Grupului vocal NARENLER (UDTTMR Tulcea), la care se vor adăuga recitaluri ale Corului MUSSICA din cadrul  Liceului de Arte „George Georgescu” din Tulcea (coordonat de prof. preot Gheorghe Cristian Gorun), tinerelor Diana Amelian, Teodora Fronescu și Amalia Ungureanu (toate 3 eleve ale Liceului de Arte) și un recital coregrafic al Ansamblului de dansuri Tătare  SU DALĞALARΠ, din cadrul Asociației Centrul European pentru Diversitate.
Spectacolul s-a desfășurat în Sala de Spectacole a Bibliotecii Județene.
Spectatorii au fost rugaţi să facă o mică donaţie, fondurile strânse în urma evenimentului urmând să fie virate într-unul din conturile bancare promovate de reprezentanțele diplomatice ale Republicii Turcia în România.
(Text preluat: https://ziaruldetulcea.ro/spectacol-umanitar-dayanisma-solidaritate/)

 
Previous Article
Next Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *