Concursul „Estudiantina”

🎻Despre vioară… Despre „Estudiantina”…
🎻Concursul „Estudiantina” își propune să descopere și să promoveze noi talente, să stimuleze tinerii pentru dedicarea timpului liber către manifestarea talentului lor, cultivarea valorilor universale exprimate prin muzică, dar și pentru încurajarea publicului de a aprecia sonoritatea viorii și a spori dorința copiilor de a studia acest instrument.
🎻Reprezentațiile elevilor Liceului de Arte Liceul de Arte George Georgescu, pian, vioara, etc. , fie ei în primii ani de studiu sau în anii terminali, sunt, fără excepție, rezultatul eforturilor îndelungate ale lor, ale profesorilor lor și ale părinților lor care îi îndrumă și susțin evoluția pe acest drum către performanță.
🎻Aceste ore, zile, săptămâni și ani de studiu sacrificate, nu rămân nerăsplătite. Astfel, ei ajung să fie premiați la concursuri naționale și să reprezinte cu cinste liceul nostru, orașul nostru.
🎻Competiția a fost grea, plină de emoții, surprize şi lacrimi de bucurie din partea participanților la cea de-a XIV-a ediție a acestui concurs devenit tradiție.
👏👏👏Felicitări tuturor și la cât mai multe ediții!💚💚💚 
Previous Article
Next Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *