Concursul de pian „Pro Musica”

🌸Concursul de pian „Pro Musica”, ajuns la a VIII-a ediție, 8 – 9 iunie 2023 – Eveniment deosebit pentru elevii talentați ai Liceul de Arte „George Georgescu”!
🌸🌷Competiția se adresează elevilor talentați și dornici de afirmare care studiază pianul la Liceul de Arte „George Georgescu” Tulcea și în mediul privat.
🌷Concursul devenit deja unul cu tradiție, inițiat de doamna profesor Roxana Sava, le oferă copiilor și adolescenților cu vârste cuprinse între 6 și 15 ani prilejul de a-și valorifica potențialul artistic în fața unui juriu alcătuit din cadrele didactice de specialitate ale Liceului de Arte „George Georgescu” Tulcea.
🌷O astfel de competiție constituie un cadru organizat de afirmare artistică muzicală, de prezentare și evaluare a cunoștințelor însușite, dar și de educare a personalității, de stimulare a ambiției, atenției distributive și a răbdării, fiind de un real beneficiu pianistului pe parcursul pătrunderii în măiestria artei muzicale.
🌷De altfel, studierea unui instrument precum pianul este nu doar o alternativă plăcută de petrecere a timpului liber, ci și extrem de benefică în formarea bunului gust, al simțului critic, al gândirii și inteligenței.
🌷 Studiul unui instrument și prezentarea la un concurs creează un cadru organizat de afirmare artistică muzicală, de prezentare și evaluare a cunoștințelor însușite.
🌷Această ediție a impresionat juriul dar și publicul din sală alcătuit din părinți, bunici și invitați emoționați de interpretarea elevilor participanți!
🌸În calitate de director adresez felicitări acestor copii minunați, profesorilor coordonatori și tuturor celor implicați în organizare! La cât mai multe ediții!!💚💚💚

 
Previous Article
Next Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *