Atelier de dezvoltare profesională

Liceul de Arte „George Georgescu” Tulcea a găzduit în ziua 18 noiembrie 2022, „Atelierul de dezvoltare profesională pentru aria curriculară ARTE”, având ca temă ”Competența și creativitatea profesorului în a alege metodele și instrumentele didactice specifice utilizate în orele de educație plastică/educație muzicală”.

Activitatea s-a desfășurat în atelierele din corpul B – Liceul de Arte Georgescu din strada Babadag sub coordonarea dnei Inspector Prof. Dr. Monica Buhai  . Au participat cadrele didactice care predau educație plastică/ educație muzicală din județul Tulcea.

Activitatea a fost și mai specială deoarece am avut parte de prezența elevilor claselor a VI-a – Școala Gimnazială ,,Nichifor Ludovig” Niculițel, prof. Iulia Brăcăcel, elevii clasei a VI-a Liceul Tehnologic Simion Leonescu – Luncavița prof. Bristena Arcuș Art Briseys, și elevii clasei a VI-a Spiru Haret, prof. Ruxandra Baitu.

Au urmat discuții, cu implicarea celor prezenți.

Felicitări cadrelor didactice care au împărtășit din experiența la catedră, metoda de lucru, competența profesională, capacitatea de reflexie pedagogică și de analiză și mai ales iubirea pentru profesie.

Atelierul de dezvoltare profesională, 18 nov. 2022
 
Previous Article
Next Article